Колеги проблема е следния: при натискане по-рязко на спирачките и сработване на АБС-а колата изгасва,все едно губи тоците,иска ми код за комп.и т.н.което не е много идейно ако ми се случи някъде в голямо движение.При плавно спиране няма проблем,бях днес на диагностика и нищо,даже момчето не ми повярва докато на 3 пъти не му демонстрирах и ми каза че не е много запознат но може би имало някой спукан маркуч/вакум/ ???От какво може да е,дайте някоя идея.Колата е 166/2.4JTD 136к.а и между другото при гаснене ми обръща и стрелката на оборотомера и естествено сега не бачка????
Известие
Collapse
No announcement yet.
Гасне при натискане на спирачки
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеКой код ти иска? Този за ICS - а ли? Провери дали ти е добре закрепен акумулатора а така също и клемите. Може при по-рязко спиране да се подмества и да прекъсва някоя от клемите му.
Да колега на АЦС-а а и единия път и на навигацията
Comment
-
Първоначално публикувано от ivo_io Покажи съобщениеДа колега на АЦС-а а и единия път и на навигацията
Твърде вероятно е някой кабел да допира на корпус и да прави късо съединение при рязко спиране.
Прегледай акумулатора и клемите му.
А така също връзките на дебелия кабел +12 V в двигателния отсек.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment